´

Besök Varberg

Varberg är verkligen en underbar plats att tillbringa helgen på. Den charmiga sommarstaden har allt man kan önska sig för en perfekt vistelse. Inte minst för att besöka Summer Motion

För det första är Varbergs läge vid havet oslagbart. Att starta dagen med en promenad längs stranden eller kanske till och med ta ett morgondopp i det klara vattnet är verkligen magnifikt. Utsikten över horisonten och doften av saltvatten ger en känsla av total avkoppling.

Dessutom har Varberg en historisk och pittoresk stadskärna. Att strosa runt i de smala, kullerstensbelagda gränderna och beundra de vackra trähusen är som att kliva tillbaka i tiden. Här finns också massor av mysiga caféer och restauranger där man kan njuta av god mat och dryck.

För de som är intresserade av kultur och historia finns det också mycket att upptäcka i Varberg. Varbergs fästning, som är över 700 år gammal, är en fantastisk sevärdhet. Att vandra längs muren och insupa atmosfären ger en känsla av att vara med i en berättelse från förr.

Slutligen finns det också möjligheter till aktiviteter för den mer äventyrliga besökaren. Varbergs omgivningar erbjuder vacker natur med skogar och klippor som är perfekta för vandring eller cykling. Dessutom är Varberg känt för sina fantastiska surf- och badmöjligheter.

Bo på hotell

Det finns många bra boenden i Varberg. Vi kan speciellt tipsa om följande:

Åkulla Outdoor Resort

Vi erbjuder boende nära naturen på det sätt som passar dig bäst. Maten vi tillagar är baserad utefter vad årstiderna har att erbjuda med råvaror som är majoritet ekologiska och närodlade.

Dessutom ger vi 15% rabatt till Summer Motions besökare med koden ÅKULLABOKSKOGAR

https://www.akullaresort.se/

Varbergs Kusthotell

Här inspirerar havet och horisonten till saltstänkta stunder, matupplevelser, träning, havsnära boende och avslappnande spa-ritualer med havsvattnet som vår viktigaste ingrediens. Bara 52 steg från havet. 

https://varbergskusthotell.se/